Kembali Lagi, Kata Tobat Dah Pergi Tabligh, Aku Semak Fara Dedah Dig4ngguSuami Orang Lagi

Rasanya ramai yang pernah terdengar mengenai kisah pergelutan rumah tangga Shuk Sahar disebabkan orang bertiga bernama Fara.

Meskipun dua kali disebut orang ramai, pelawak itu telah memohon maaf dan berjanji akan melakukan yang terbaik buat isteri, Rossalennah Natassyiah dan anak-anak.

Walaubagaimanapun, timbul cerita tidak enak baru-baru ini apabila Fara seperti memberi bayangan bahawa lelaki itu kembali mencarinya.

Daripada Instagram Story yang dimuat naik namun dipadam tak lama kemudian, Fara meluahkan rasa geram kerana sering dicari oleh lelaki berkenaan.

Meskipun tidak menyebut nama, namun klu diberi iaitu ‘pergi tabligh’ sepertinya menunding ke arah Shuk kerana pelawak itu baru-baru ini dikhabarkan ada menyertai acara tabligh.

Daripada susuk badan lelaki misteri itu juga, ramai yang menebak bahawa ia kelihatan sama dengan Shuk.

Walaubagaimanapun tidak dapat dipastikan lagi mengenai hal ini, sama-sama kita nantikan sekiranya ada perkembangan lanjut.

Doakan dia istiqomah – Shuk Sahar sertai dakwah Tabligh

Pelawak dan pelakon, Shuk Sahar mengikut jejak beberapa rakan selebriti lain yang berjihad di jalan Allah SWT dengan mengikuti program dakwah bersama golongan tabligh.

Penglibatan murninya itu tular selepas sekeping gambarnya bersama salah seorang anggota tabligh dikongsikan di akaun Instagram @dakwahtablighmalaysia.

“Shuk keluar ke jalan Allah, doakan dia istiqamah di jalan Allah,” tulis pengendali akaun berkenaan.

Perkongsian itu menerima maklum balas positif dalam kalangan netizen.

Rata-rata mereka yang mengikuti perkembangan shuk itu mengharapkan agar dia terus istiqomah dengan niatnya untuk melakukan kerja dakwah.

“Semoga Shuk terus istiqomah dan kehidupannya diberi kebahagiaan dan ketenangan,” tulis pengguna akaun IG, wakkoyyok.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Sumber: ohmedia/kosmo

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*