lni Luahan Bini Shuk ApabiIa Se0rang Wɑnitɑ Muɑt Nɑik Video LeIɑki Mirip Shuk Dekɑt BiIik H0teI

Isteri kepada pelawak dan pengacara Shuk Sahar iaitu Rossa.Sera menerusi entri di Instast0ry tampil memberikan respon berhubung beberapa video yang dimu4t naik dan did4kwa iras seperti suaminya oleh seorang w4nita di laman Instagram.

Ujar Rossa, sekarang orang ramai sudah pastinya tahu ‘mengapa’ suaminya bertahan selama ini dan pada masa yang sama, dia melu4hkan rasa kec3wa terhadap wanita tersebut yang seolah-olah membuka a1b sendiri.

Alhamdulillah akhirnya sekarang orang tahu dah kan kenapa Shuk bert4han? Video lama-lama yang disimpan lama, masa main sama-sama semua. Sebab tu aku bertahan jaga nama baik kamu, akhirnya kamu juga yang buka. Duit apa tu? Duit sewa kereta Honda ke? Bayar duit h0tel uols ke? Kata semalam terima kasih cinta untuk segalanya.

Menerusi Instastory yang dimuat naik oleh wanita tersebut, menjelaskan ramai pihak yang memintanya untuk mem4dam video tersebut yang memaparkan seorang lelaki yang hanya memakai tuala dan dipercayai berada di dalam sebuah bilik di h0tel.

Pada masa yang sama, dia turut memuat naik beberapa perbualan mesej yang did4kwa dihantar oleh pelawak tersebut dan pelawak itu memintanya supaya menerima keluarganya dengan sebaik mungkin. Tidak berakhir di situ, lelaki itu juga memintanya untuk melupakan dend4mnya selama ini dan memperbetulkan keadaan seperti sedia kala.

Orang sal4hkan aku kata aku terhegeh? Kata aku macam-macam. kejap bu’nvh d1ri lah, kejap turun balcony jam 3 pagi. Aku penat dah. Sebab aku selalu kena bl4me sedangkan sana u please u.

Dear ****, kejap tau. Sebab **** pernah sebut sump4h cer4i tal4k 3 dalam text. Ni tengah dapatkan balik text tu. Jangan happy sangat my lady. Am so t1red.

Sumber: Rossa.Sera via Ohbulan via terengganu/Santai Viral

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*