Terhibur Dal4m Jij1k Sedar Tak Sebenarnya Terenc4t Naww Rupa Dia Nabila Huda Dikr1tik

Pelakon Nabila Huda nampaknya kembali mengundang kontroversi apabila beliau dilihat memuatnaik satu video seks1.

Untuk yang tidak kenal siapa Nabila Huda, pelakon ini tidak asing lagi dalam keberanian menjentik sensitiviti masyarakat yang sentiasa memerhatikan kehidupan para selebriti ini pastinya bukan yang pertama dan terakhir.

Nabila Huda Suhaimi (lahir 2 Disember 1984) ialah seorang pelakon wanita Malaysia. Beliau yang mula menempa nama menerusi watak-watak antagonis, merupakan anak sulung kepada legenda rock terkenal Amy, vokalis kumpulan Search.

Nabila memulakan kerjaya lakonan pada 2001 menerusi peranan kecil dalam Lagi-Lagi Senario (2001) arahan Aziz M. Osman. Antara filem yang dibintangi beliau ialah Rock (2005), Akhirat (2008), Bohsia: Jangan Pilih Jalan Hitam (2009), Pisau Cukur (2009), Duhai Si Pari-pari (2009), Bohsia 2: Jalan Kembali (2012) dan Gamatisme (2014).

Muka tu jadi tak??muka cute2 tapi sexy jelir2 lidah sambil menari tiktok..hahaha!! Sedar tak sebenarnya Terencat naww rupa dia!! Euwww geli nya!! I’ll delete this soon. Ni semua @iamarabyrd @iamhullera punya pasal.. 🤣🤦🏾‍♀️

Selain peranan lakonan dalam filem, Nabila juga terkenal dengan peranan lakonan di televisyen termasuk Shikin dalam Impak Maksima the Series, Ain dalam Cinta Untuk Ain, Azarina dalam Dari Mata Arisa, Ayu dalam Teduhan Kasih dan Aurora dalam Dendam Aurora.

Sepanjang kerjayanya, Nabila telah menerima pelbagai anugerah dan pencalonan di dalam kerjayanya sebagai pelakon. Menerusi persembahannya dalam Munafik, Nabila memenangi anugerah Pelakon Wanita Terbaik di Festival Filem Malaysia ke-28.

Walaupun netizen meningalkan komen negatif,tapi mereka terhibur dengan video tersebut.

KOMEN NETIZEN:

Sumber:Instagram Nabila Huda

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*