Terima Foto Siput Sedvt Dari FoIIowers LeIaki Di Instagram, Fatin Afeefa Mahu Lap0r P0Iis

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon sensasi, Fatin Afeefa atau nama sebenarnya Fatin Nur Afifah Shamsudin yang sentiasa menjadi perhatian warganet dengan hantaran-hantaran yang di muat naik di laman sosialnya.

Tubuh badannya yang kecil molek tidak nampak seperti ibu yang mempunyai dua orang anak, maintain cun je tau. Fatin Nur Afifah Shamsudin (lahir 13 Julai 1994) merupakan seorang pelakon, model dan penyanyi wanita Malaysia. Beliau memulakan kerjayanya sebagai pelakon kanak-kanak, dan terkenal dengan peranan lakonan di televisyen dan filem.

Fatin dilahirkan pada 13 Julai 1994 di Kuala Lumpur, Fatin Afeefa memulakan kerjaya lakonannya sebagai pelakon kanak-kanak seawal umur 8 tahun. Drama pertama beliau ditayangkan di TV3, bertajuk Maksimum. Beliau membintangi filem Tentang Bulan arahan Ahmad Idham, yang turut dibintangi oleh Erin Malek, Nik Adruce dan Aedy Ashraf.

Mengikuti perkembangan terbaru Afeefa, terbaharu beliau memuat naik satu foto OOTD hit4m putih tersenyum dengan memakai face mask, tetapi disertakan dengan kapsyen sedikit ‘nak4l’.

“behave? hahaha make me”

“berkelakuan baik? hahaha jadikan saya”

Namun, ada pula pengikut yang buang teblat menghantar gambar tidak sen0n0h kepada pelakon berkenaan sehingga Afeefa bertindak melap0rkan kepada polis mengenai kelakuan individu tersebut.

Aduhai macam-macam hal lah.

Perkara ini seakan menjadi kebiasaan kepada individu ‘pervert’ di luar sana.

Korang berhati-hati lah dengan orang macamni, terutamanya para wanita.

Terus laporkan kepada pihak berkuasa jika individu berkenaan mel4mpaui batas dan ada niat yang tidak baik dengan korang okay?

Sumber : Instagram Fatin Afeefa / hotfm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*