Caprice Sahkan Ebit Lew OK, Berita ustaz hilang tu p4lsu, jangan seb4rkan

Penyanyi dan selebriti media sosial, Caprice mengesahkan pendakwah popular Ustaz Ebit Lew dalam keadaan selamat yang melakukan m1si kemanus1aan di negara berg0lak bagi menyampaikan sumbangan.

Menerusi sebuah posting di laman Instagram, Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli berkongsi tangk4pan skrin perbualan WhatsApp bersama pendakwah tersebut sekali gus menaf1kan berita p4lsu yang terseb4r.

“Alhamdulillah.. Ustaz Ebit Lew dalam keadaan okay. Yang kongsi berita ustaz hilang tu adalah berita p4lsu, tolong jangan seb4rkan,” katanya.

Menerusi paparan skrin itu juga, Caprice sempat menitipkan pesanan dimana dia sedia berkhidmat dan memberikan sokongan sepenuhnya jika pendakwah berusia 36 tahun itu memerlukan sebarang bantuan.

“Jaga diri.. kalau ada apa-apa yang boleh dibantu, tolong beritahu saya. Kita semua di belakang ustaz,” tulisnya.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet turut meluahkan rasa syukur selain mengakui ramai yang b1mbang dengan keselamatan Ebit kerana dilihat sudah lama tidak mengemas kini status di media sosial.

Syukur! Jangan la kongsi berita p4lsu…

Moga dipermudahkan urusan beliau di sana

Ramai yang r1sau… mungkin demi keselamatan

Minggu lalu, media melaporkan Ebit dijangka akan pulang dari misi kemanusiaan tersebut dalam masa terdekat selepas berlepas ke Mesir pada 25 Mei lalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Instagram Caprice

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*