Rupanya PeIakon Suam Kukv lniIah Yɑng Dimɑksudkan Turut Sertɑi Perhimpunɑn Iɑwɑn

Semalam (Sabtu) telah berlgsung perhimpunan ‘Keluar dan #Lawan’ di sekitar Dataran Merdeka yang dianjurkan bagi menunjukkan soladiriti rakyat terhadap r4kyat.

Turut tul4r, seorang pelakon yang dikatakan turut menjadi peserta perhimpunan aman tersebut bersama 400 orang ind1vidu lain.

Pelakon yang dikaitkan netizen dengan perhimpunan tersebut ialah Fahad Iman kerana dia di antara yang terbuka berk0ngsi mengenai ‘bendera hitam’ dan #lawan.

Malah menerusi tinjauan Gempak di laman sosial Instagram (IG) Fahad, pelakon Suri Hati Mr.Pilot itu turut memuat naik beberapa foto ketika menyertai perhimpunan tersebut.

Selain itu, Fahad turut menggunakan foto bendera hitam dan menulis perkataan #lawan di ruangan bio IGnya.

Semalam, media melaporkan sekumpulan individu mula berarak dari Stesen Transit Aliran Ringan (LRT) Masjid Jamek menuju ke Dataran Merdeka, kira-kira jam 11 pagi.

Kumpulan individu berkenaan yang memakai baju hitam dilihat membawa bendera hitam, selain sepanduk menunjukkan protes terhadap ker4’jaan serta replika jnzah.

Polis turut dilihat melakukan pemantauan melalui udara menggunakan helikopter selain menutup beberapa laluan menuju ke Dataran Merdeka, sejak pagi.

Sumber: AG

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*