Sepandai Tupai MeIompat, Fara Sɑlleh Dedɑh Lap0ran P0Iis, Wanita D4kwɑ Pɑyvd@rɑ Dir4bɑ Dan DicɑbvI Shuk Sahar

Wanita yang pernah dikaitkan dengan pelawak Shuk Sahar mengejutkan semua pihak apabila mended4hkan lap0ran p0Iis berhubung k3s c@bul melibatkan selebriti tersebut.

Menerusi beberapa hantaran yang dimuat nail Fara Salleh, salinan lap0ran p0Iis tersebut bukan miliknya tetapi seorang wanita lain yang mengaku pernah dic@bul Shuk.

Fara turut berkosngsi perbualannya bersama wanita tersebut yang mendakw@ telah dicabvl pada bulan februari lalu di sebuah hotel di bukit bintang.

Menurut mangs@ yang tidak didedahkan namanya itu, Shuk telah merab@ dan memasukkan jari ke dalam kemaIuannya serta merab@ buah d4da.

Selain itu Fara turut memuat naik beberapa hantaran di ruangan IG Story memohon supaya stesen tv berhenti mengambil Shuk bekerja.

“Stop ambik artis pen@gih and that is not old, itu semua baru”, katanya merujuk kepada salah satu hantaran di IG Story.

Perkara lain yang did3dahkan Fara ialah paparan skrin sebagai bukti Shuk masih menghubunginya sehingga kini dan kali terakhir ialah pada 28 Julai lalu.

Terdahulu tular di laman sosial twitter, Fara Salleh memuatnaik hantaran video seorang lelaki tidak berpakaian did@kwa Shuk di sebuah bilik hotel.

Dia kemudiannya bertindak memadam hantaran tersebut, namun sempat dirak@m dan dituIarkan warg4net di media sosiaI.

Gempak cuba mendapatkan Shuk untuk penjelasan, namun pelawak tersebut gag4k dihubungi lantaran telefon bimbitnya dimatikan.

So Fara Salleh tgh spill tea pasal Shuk Hotfm kat IG dia?? Video dia h1sap batu ke tu kat hotel??

Sumber: AG

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*