Shuk Sahar Iuah, Mɑrketing yang, tengɑh2 tɑkde kerja & duit, orang puIak bukɑ ɑib

Nama pelawak, Shuk Sahar kembali menjadi sebutan selepas seorang wanita dikenali sebagai Farah Saleh telah memu’4t naik video menampakkan seorang lelaki tidak berbaju m1rip pelawak tersebut di media sosialnya.

“Sudah2 guna masa silam orang untuk beri ugvtan”

Selain video, pelbagai pendedahan telah dibuat wanita tersebut sehingga isteri kepada Shuk Sahar mengeluarkan beberapa luahan di media sosialnya serta mahu hal ini diselesaikan di balai polis.

Sedar namanya ‘dipetik’ lagi, isteri Shuk telah memuat naik IG story di Instagram Shuk sambil bertanya kepada suaminya apa yang berlaku.

“Semua pun tahu video tu video lama”

Dalam perkongsian tersebut, isteri Shuk, Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau Sera telah mengajukan soalan kepada suaminya berkaitan video tersebut.

Jadi selebriti berkenaan memaklumkan yang video itu merupakan video lama dan memberi am4’ran supaya berhenti menjadikan masa silam orang lain sebagai satu bentuk ugutan.

Di akhir IG story Shuk Sahar, isterinya seolah-olah mem4’rahi suaminya yang kerap kali dibelenggu kontroversi. Jadi Shuk menjawab bahawa terpaksa menerima marketing tersebut kerana tiada pek3rjaan dan tiada duit.

Mereka juga dilihat seakan tidak ada masalah dengan ugvtan-ugvtan yang berlegar-legar di media sosial melibatkan mereka berdua.

Wanita yang dimaksudkan juga seakan terus-terusan menyerang pasangan tersebut dan masih lagi memuat naik pelbagai pendedahan di media sosial miliknya.

Sumber: IG Shuk Sahar via OMM/Santai Viral

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*